This site is supported by the advertisements on it, please disable your AdBlocker so we can continue to provide you with the quality content you expect.

X-T2 LCD and EVF Color Tint

Discussion in 'X-T3, X-T2, X-T1, X-T20, X-T10, X-T100' started by howardgf, Oct 10, 2018.

  1. howardgf

    howardgf New Member

    Joined:
    Nov 29, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Location:
    United States

    -Return to Top-

    I've owned an X-T2 now for over 3 years and used an X-T1 as my just-in-case travel backup. I sold the X-T1 and bought another X-T2 from a highly rated seller on Fred Miranda who is divorcing Fuji for Nikon mirrorless. When I received the second X-T2 I bought I was checking it out and noticed that the live image viewed through the LCD and EVF, with both my and the newly acquired cameras set to monochrome, had what I would describe as a-kind-of sepia tint. This is also true when viewing the menu screen on both the LCD and through EVF. My original X-T2 looked pure black and white while the one I just bought did not display the same tonality. I checked the screen settings for both cameras' LCD and EVF color and brightness settings and they are both the same, all zeros.

    So I'm questioning is it normal to have this disparity between two exact same models, or is the one I just bought defective?
     

Share This Page

  1. fujix-forum.com uses cookies to help personalize content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice