This site is supported by the advertisements on it, please disable your AdBlocker so we can continue to provide you with the quality content you expect.

X-T2 FN Button Settings

Discussion in 'X-T2, X-T1, X-T20, X-T10' started by NigelH, Apr 21, 2017.

  1. NigelH

    NigelH New Member

    Joined:
    Apr 21, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0

    -Return to Top-

    Am trying to customise the FN buttons to match those on my XPro2 and in particular access to the Drive settings. I have assigned FN3(top quadrant of the 4 way controller with the MenuOK button in the middle. Despite the menu saying this has been assigned when I press it nothing comes up. This also happens when I assign it to FN2 on the front of the camera. Other FN buttons seem ok.Camera is running very latest firmware.
     
  2. StephenL

    StephenL Pixel scutcher

    Joined:
    Jan 9, 2015
    Messages:
    1,113
    Likes Received:
    736
    Location:
    Yorkshire Dales, England

    -Return to Top-

    That could be because the drive mode controller on the top-left of the camera is set to its standard position. Move it to, say, bracketing and see what happens.
     
  3. NigelH

    NigelH New Member

    Joined:
    Apr 21, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0

    -Return to Top-

    Thanks, I understand now, I was hoping that by selecting drive using this FN button, it would give me access to all the drive settings as it does on my XPro2. :)
     

Share This Page