This site is supported by the advertisements on it, please disable your AdBlocker so we can continue to provide you with the quality content you expect.

X-T1 upgrading problem with firmware 5.10

Discussion in 'X-T2, X-T1, X-T20, X-T10' started by Tusedo, May 17, 2017.

  1. Tusedo

    Tusedo New Member

    Joined:
    May 16, 2017
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0

    -Return to Top-

    Hehe. Anyway, thank you so much. I will let Fuji do it:)
     
  2. Tusedo

    Tusedo New Member

    Joined:
    May 16, 2017
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0

    -Return to Top-

    I have same sizes, too. Then I think it's same versions but all are not fit for my case:)
     
  3. Tusedo

    Tusedo New Member

    Joined:
    May 16, 2017
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0

    -Return to Top-

    I just open to see how different between several versions:)). But it doesn't effect the camera reading. Name of my card change due to each time of formatting, there's no problem:)
     
  4. mikEm13

    mikEm13 Premium Member

    Joined:
    Mar 18, 2016
    Messages:
    353
    Likes Received:
    98

    -Return to Top-

    Nope your just downloading a file.
     
  5. Tusedo

    Tusedo New Member

    Joined:
    May 16, 2017
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0

    -Return to Top-

    Hi everyone. I sent my camera to Fuji and be required £140 for the repair that I don't know what it is. Hic hic. Maybe, I get back my x-t1 with my refusal.
     
  6. mikEm13

    mikEm13 Premium Member

    Joined:
    Mar 18, 2016
    Messages:
    353
    Likes Received:
    98

    -Return to Top-

    Were talking about firmware problems here is that what your problem is? You probably should start a new thread and explain the problem your having with your X-T1.
     

Share This Page